2020.06.05 Susitikimas Dūmų gatvėje

Man išties labai gera, kad Naujoji Vilnia su kiekviena diena vis gražėja, bendruomenės vis stiprėja ir esu tikra, kad jau labai greitai niekieno nebereikės įtikinėti, kad tai žaliausias ir gražiausias Vilniaus rajonas, savyje talpinantis užupietišką žavesį, derantį su ramybe ir ypatingomis netradicinėmis erdvėmis, kurios taps ateities miesto pasididžiavimu ir kultūros židiniu!

Ir šiandien esu labai laiminga:)
Nuo pat ryto susitikau su Sakiškės Brewery įkūrėjais Greta Zakarevičienė ir Linas Zakarevicius, kurie atnaujino ir gyvybės įkvėpė vienam gražiausių pastatų buvusioje gamyklų teritorijoje Dūmų gatvėje.
Mažai kalbėjau, nes buvo taip gera klausyt, su kokia meile ir atidumu buvo imtasi rekonstrukcijos, kaip saugotas paveldas ir kaip pajusta vietos magija! O p. Gintaro Bingelio istorijos žinios – neprilygstamos! Kaskart gera sužinot vis naujų dalykų apie šias išskirtines vietas.
Ir šiandien šių žmonių dėka Naujojoje Vilnioje mūsų visų laukia išskirtinė erdvė susitikimams, renginiams, nepamirštant paragaut Sakiškių gaminamo alaus (gerai, gerai, nealkoholinio;).

Lankėmės drauge su Vilniaus miesto vicemeru Valdas Benkunskas. Miesto dėmesys tokiems projektams yra labai svarbus. Ačiū, Valdai!

Iki greitų susitikimų Dūmų gatvėje!
Panašu, kad ši pasaka virs tikrove jau liepos mėnesį!❤️

P.s. Vos nepamiršau. Jei čia kažkam atrodo politinė reklama tai nemokama ir mano pačios surašyta.