2019.06.11 Seime lankėsi linijinių šokių atsovai tarptautiniame šokių festivalyje Austrijoje

Šiandien Seime lankėsi tarptautinio linijinių šokių festivalio „Line dance Alpfestival 2019“ dalyviai VšĮ „Turiningas laisvalaikis“ iš Naujosios Vilnios.

Matau didelę prasmę bendruomenių stiprinime, kad žmonės norėtų jungtis į jas, jomis pasitikėtų, todėl labai džiaugiuosi įvairiomis iniciatyvomis, kurios buria žmones į grupes ir komandas. Tai gali būti didelis ramstis žmonių tarpusavio pasitikėjimo ugdyme ir saviraiškos puoselėjime.

Įteikiau padėkos raštą VšĮ „Turiningas laisvalaikis“ vadovei Dianai Petkuvienei už aktyvią ir prasmingą veiklą linkėdama dar daugiau įkvėpimo ir naujų idėjų telkiant bendruomenę Naujoje Vilnioje. Įsteigiau dovanas iš Lietuvos, kurias šokėjai įteiks festivalio organizatoriams Austrijoje.

VšĮ „Turiningas laisvalaikis“ vykdo įvairias sporto veiklas bei organizuoja renginius, taip pat dalyvauja įvairiuose linijinių šokių konkursuose ir pasirodymuose ne tik Naujoje Vilnioje, bet ir visoje Lietuvoje. Šokėjai ne kartą Lietuvą atstovavo tarptautiniuose konkursuose. Šį kartą komanda kartu su šokėjais iš kitų šalių kartu bandys pagerinti pasaulio rekordą šokant Alpių kalnuose Kaprun mieste, Austrijoje. Festivalis vyks birželio 13-16 dienomis.